Selskabsoplysninger

Udfyld vores intelligente formular med alle relevante informationer om dit nye ApS. Ved hjælp af vejledning og eksempler kommer du nemt og hurtigt gennem formularen. Når formularen er udfyldt og ordren betalt, generes selskabsdokumenterne automatisk og du får straks adgang til dem.

TRIN 1 – UDFYLD FORMULAR

TRIN 2 – UNDERSKRIV

UNDERSKRIV MED NEMID

Du modtager straks de udarbejdede selskabsdokumenter, der er klar til at blive underskrevet af dig og eventuelle medstiftere med hver jeres NemID. Herefter vil dokumenterne blive opbevaret sikkert i dit private dokumentarkiv online. På den måde er der hverken behov for at printe, scanne eller holde styr på en masse fysiske papirer.

BEKRÆFTELSE AF SELSKABSKAPITAL

Efter dokumenterne er underskrevet, skal selskabskapitalen bekræftes af vores advokat. Dette gøres ved, at du overfører selskabskapitalen til advokatens klientkonto.

MODTAG DIT NYE CVR-NR.

Når du har underskrevet dokumenterne og selskabskapitalen er bekræftet, kan registreringen af dit nye anpartsselskab foretages. Det tager for det meste få timer, fra registreringen er foretaget, til dit nye CVR-nr. er klar. Vores leveringstid afhænger derfor af, hvor hurtig du underskriver dokumenterne og fremsender bevis for selskabskapitalen. Gør du dette kort efter, du har gennemført ordren, kan vi næsten altid levere CVR-nr. samme dag, som bestillingen er foretaget.

TRIN 3 – FÆRDIG