Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/apspartner.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Mød holdet bag ApSpartner.dk her for at hjælpe dig igang | Apspartner.dk

OM OS

Apspartner.dk blev stiftet af iværksættere for iværksættere, med det formål at forenkle besværlige og uigennemskuelige juridiske processer. Hos os er brugeroplevelsen og service i fokus, på samme tid med, at vi har styr på alt det faglige. Derfor er vi heller ikke et team bestående af jurister eller IT-nørder alene, vi er en blanding af alt det gode. Vi fokuserer alene på stiftelse af selskaber og har efter utallige stiftelser skræddersyet og strømlinet vores service, så du forhåbentligt får den bedste oplevelse som muligt.

Apspartner.dk er en del af Legaldesk.dk ApS, der varetager stiftelsen og sikrer, at dit nye selskab lever op til lovens krav. Vores vision er at gøre det nemt for dig at starte ny virksomhed. Vi behandler din ordre med det samme, hvilket betyder, at vi leverer og registrerer dit nye anpartselskab inden for ganske kort tid. Dit selskab vil være klar til drift blot 24 timer efter, at vi har modtaget din bestilling, og du har underskrevet dokumenterne med NemID.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende os en e-mail eller ringe på tlf.: +45 93 87 78 89