MØD VORES TEAM

Apspartner.dk blev stiftet af iværksættere for iværksættere, med det formål at forenkle besværlige og uigennemskuelige juridiske processer. Hos os er brugeroplevelsen og service i fokus, på samme tid med, at vi har styr på alt det faglige. Derfor er vi heller ikke et team bestående af jurister eller IT-nørder alene, vi er en blanding af alt det gode. Vi fokuserer alene på stiftelse af selskaber og har efter utallige stiftelser skræddersyet og strømlinet vores service, så du forhåbentligt får den bedste oplevelse som muligt. Det er rigtige mennesker, der sidder bag røret og som håndterer og behandler din sag. Giv os et ring eller skriv på chatten, hvis du har nogle spørgsmål – vi er til at tale med!

Cand. Merc. Fir og iværksætter hos Apsparnter.dk

Jakob Dalhoff er iværksætter og fik igennem egne oplevelser idéen til Apspartner.dk, da han selv skulle igennem den juridiske jungle, det kan være at stifte eget selskab, inden han fik råd til at betale revisor for det. Hvorfor ikke gøre det online og simpelt, så alle kan gøre det hurtigt og billigt? Denne tanke blev starten til Apspartner.dk, som efterfølgende har hjulpet utallige iværksættere i gang. Jakob har altid været en driftig herre, da han allerede som 14 årig startede med at spekulere i værdipapirer inden han tog sin Cand. Merc. i finansiering og regnskab på CBS, sideløbende med en uddannelse til ejendomsmægler og diverse iværksætterprojekter. Det største af disse projekter blev til tidligere nævnte MatchOffice/Lokalebasen.dk. Her bruger Jakob det meste af sin tid i dag som Administrerende Direktør, når han ikke hjælper iværksættere igang via apspartner.dk. Læs mere om Jakob Dalohff her.

Højesteret advokat Mette Apspartner

Mette Højberg er advokat og Apspartner.dk’s effektive og grundige juridiske ekspert. Mette har med speciale i selskabs- og erhvervsret og mere end 10 års erfaring, de bedste kompetencer for at bistå dit selskabs juridiske og erhvervsretsmæssige behov. Mette sætter sig altid dybt ind i klienters situation og skræddersyer indsatsen, så den matcher præcist dine behov. Det er denne professionelle tilgang til vores kunder, som afspejler de værdier Apspartner.dk er bygget på.

Jonas Driftansvarlig og direktør

Jonas Vendike er holdets energiske unge partner, samt medejer og direktør for Apspartner.dk. Jonas er ansvarlig for den daglige drift og sikrer at kunder bliver mødt i øjenhøjde og med et glimt i øjet. Ud over at lede udviklingen af virksomheden og håndteringen af kunderelationer, studerer han Cand. Merc. Finance & Investments på Copenhagen Business School.

Tilknyttet revisor hos Apspartner.dk

Tina Jonasen er Apspartner.dk’s tilknyttede revisor. Hun er registreret revisor m/dep.best. – Cand.Merc.Aud. i revision og skat. Tina har også iværksætterblod i årene og driver ved siden af sit engagement hos Apspartner.dk, dinonlinerevisor.dk. Tina har specialiseret sig i rådgivning af nystartede selskaber og mindre selskaber med alt fra bogføring over skattemæssig og økonomisk rådgivning, til det endelige årsregnskab og selvangivelse.

OBS: Ordrer bestilt i løbet af juni vil først blive behandlet fra 01/07/2018